Днес се бях подготвил да честитя празника на българските полицаи,

...
 Днес се бях подготвил да честитя празника на българските полицаи,
Коментари Харесай

Христо Терзийски: Системата на МВР не работи и това се вижда от поредицата случаи

 
" Днес се бях подготвил да благопожелавам празника на българските служители на реда, само че всичко което се случва в Министерство на вътрешните работи води до утежняване на обстановката - още веднъж става дума веройтно за липса на съгласуваност и на организация, сподели Христо Терзийски в " Денят стартира " по Българска национална телевизия.
 
" Не мога да разясня в елементи този случай, само че допускам, че става дума за неналичието на съгласуваност, неналичието на организация. Преди няколко дни е уволнен заместник-директор, който дава отговор за защита на държавната граница по предлог, че към този момент сме се справили с миграционния напън. И политическото, и професионалното управление, е най-некадърното.
 
Системата на Министерство на вътрешните работи не работи и това се вижда от поредицата случаи по пътищата в България и на границата ", сподели Христо Терзийски - някогашен министър на вътрешните работи.
 
" Командироването на границата прави работа само че ние бяхме създали организация. Сега неналичието на надзор води до такава степен нарушителите да се усещат безнаказани. Системата е тази, която води до такива случаи " - счита Терзийски.
 
Според него откакто държавното управление на Борисов е подсигурило фондове за закупуване на техника за гранична полиция-автомобили, съоръжение само че това желае поддръжка. 2 години по-късно Министерство на вътрешните работи по този начин и не съумя да обезпечи система за подкрепяне работата на гранична полиция.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР